Förmåner

Våra medarbetare är väldigt viktiga för oss på Stadium och därför erbjuder vi våra anställda en mängd olika förmåner.

Stadium är ett sportföretag som vill inspirera till ett aktivt liv. Därför känns det helt rätt att kunna erbjuda personalrabatt på våra produkter som främjar ett aktivt liv för våra medarbetare, ett träningsbidrag varje år och förmånliga avtalspriser på mängder av träningsanläggningar som vi samarbetar med. Tillsvidareanställda har en förmånsportal genom Benify där man som anställd hittar all information om sin lön, förmåner, tjänstepension och försäkringar och där man även har möjlighet att komplettera sitt förmånspaket med egna tillval. Du kan exempelvis beställa extra försäkringar, busskort eller matkasse till förmånliga priser. Förmånsportalen erbjuder även rabatter hos mängder av företag med olika produkter och tjänster.

Stadium Staff Challenge

Vartannat år anordnas Staff Challenge som är en tävling butikerna och kontoren emellan. Aktiviteten pågår under våren och innebär att alla medarbetare samlar poäng efter olika former av träning som de utför - som exempelvis yoga, pingis och löpning. Aktiviteten skapar en stor gemenskap då butiker och avdelningar tävlar i olika lag, alla aktiviteter räknas och varför inte samla poäng tillsammans med ditt gäng vid några tillfällen? Ditt lag i butik eller avdelning kanske åker iväg på en lång cykeltur ihop, spelar innebandy eller yogar tillsammans samtidigt som alla peppar varandra till lite extra träning individuellt.

Midnattsloppet

I och med Stadiums huvudsponsorskap i Midnattsloppet – som går av stapeln på fyra orter – springer du som Stadiumanställd till ett riktigt förmånligt pris. Alla springer i vårt eget Stadium-startled tillsammans. Vi arrangerar även ett VIP tält för alla som springer att samlas i innan loppet för att peppa varandra och efter loppet för att snacka om hur det gick och fylla på med energi. Ta gärna en titt på filmen ovan som visar en glimt ur Midnattsloppet 2012.

Vasaloppet & Cykelvasan

Stadium är huvudsponsor till Vasaloppet och har exklusiva startplatser för vår personal till alla loppen under Vinterveckan. Detta är mycket uppskattat eftersom Vasaloppet vanligtvis fulltecknas. Samma exklusiva startplatser kan vi erbjuda vår personal till Cykelvasan.

Vätternrundan

Stadium är på plats i Motala under Vätternrundans cykelvecka.
Vi aktiverar anställda genom förmånliga priser på startplatser och det finns även en möjlighet att jobba i butiken på plats under den energiska cykelveckan.

Lidingöloppet

Från och med 2018 är vi en huvudsponsor till det anrika arrangemanget Lidingöloppet.
Vi hejar på alla deltagare i Abborrebacken, har en stor butik på plats och gör andra aktiviteter.
Även här ges möjligheten till att ett förmånligt pris springa något av loppen.

Övriga samarbeten

Vi samarbetar med olika samarbetspartner och kan i samband med det erbjuda förmåner till vår personal. Exempelvis har vi bra pris på boende på Ski Stars alla anläggningar, personalrabatt på golftävling mm.

Stadium Olympiaden

Vartannat år går Stadium Olympiaden av stapeln och ca 1500 Stadiumanställda från hela koncernen samlas för en heldag tillsammans. Olympiaden startar med en pampig invigning och innehåller sen olika tävlingar, best in show och som avslutning en stor middag med underhållning. Olympiaden har ett nytt tema varje gång - År 2012 var temat ”mästarnas mästare” – där endast lagens fantasi sätter gränsen.

Till vardags

Vi har även andra aktiviteter i vardagen. På större möten eller vid Kick Off för butiker och avdelningar har vi ofta inslag av träning, som exempelvis på Nordenmötet som går av stapeln varje höst där alla Butikschefer i Norden samlas för utbildning, teamwork och diskussioner.

På servicekontoret finns det ett gym med moderna redskap och det finns möjlighet att träna till exempel Yoga, Funktionell träning, löpning, innebandy eller bordtenns i vår arena med jämna mellanrum. På servicekontoret har våra anställda även möjlighet till en träningstimme varje vecka och massage på arbetsplatsen till förmånligt pris.