Karriärutveckling

På Stadium finns många goda exempel på medarbetare som har utvecklats inom företaget och den resan kan se olika ut för olika personer och roller. Att starta sin karriär som Säljare i en av våra 170 butiker i Sverige, Finland, Tyskland eller Norge är en ypperlig början till en framtid inom Stadium. Vi har många medarbetare som en dag började jobba som Säljare i butik som idag har en chefs,- eller specialistroll inom Stadiumkoncernen.

Det största lärandet och utvecklingen sker i vardagen i butik eller på avdelningen tillsammans med kollegor, kunder och produkter. Ett sätt att bredda din kompetens och utvecklas kan vara genom att arbeta i olika butiker, med olika ansvarsområden eller inom olika yrkesområden på ett av våra kontor men du kan naturligtvis även växa inom din egen butik eller yrkesroll. Ett exempel på en vanlig karriärväg är att börja arbeta som Säljare i någon av våra butiker med ansvar för ett område i butiken. För att få mer ansvar är rollen som Säljledare inom visuell eller personlig försäljning en bra möjlighet för dig som vill arbeta både med försäljning och med ledarskap. I rollen som Säljledare coachar och tränar du dina medarbetare inom försäljning. En möjlig karriärutveckling för Säljledare kan vara att axla rollen som Butikschef för en av våra Stadium- eller Outletbutiker med stort ansvar för drift av butik och personal. Vi vill att Stadium är en arbetsplats där medarbetare känner sig uppskattade och utvecklas och vi satsar gärna på interna utbildningar som t.ex. ledarskap, säljträning och produkt-, och funktionsutbildningar.

Som medarbetare på Stadium är du själv ansvarig för att vilja utvecklas och du har en butiks- eller avdelningschef som hjälper dig att skapa förutsättningar. Varje år har alla medarbetare ett utvecklingssamtal tillsammans med sin chef för att diskutera året som har gått, styrkor och utvecklingspotential samt framtida utvecklingsmöjligheter.

Vi på Stadium tycker att det är viktigt att ta tillvara på våra medarbetares kompetens och vilja till utveckling. När våra medarbetare utvecklas så utvecklas även Stadium!