Butikschef Stadium

Manlai jobbar som butikschef på Stadium Kungens kurva och driver butiken tillsammans med sitt energifyllda team.  

- Jag sökte mig till Stadium för att jag var sugen på att testa en ny bransch och i samband med tipsade en vän om Stadium. Idag har jag arbetat på Stadium i 15 år, ett tydligt kvitto på hur mycket jag älskar mitt jobb! Jag började min Stadiumresa som säljare på deltid, sedan heltid, följt av rollerna personlig säljledare och visuell säljledare. Sen till sist för 3,5 år sedan fick jag möjligheten att kliva in som butikschef, vilket jag är än idag.

Min främsta uppgift som butikschef är att driva försäljningen mot ökad effektivitet, kundnöjdhet och lönsamhet. I det ingår även att varje dag se till att alla i mitt team mår bra och att de har rätt förutsättningar för att kunna göra sitt jobb. Min roll som butikschef innebär även en hel del vanligt säljarbete i butiken tillsammans med mitt team och resterande del av tiden lägger jag på administrativt arbete.

Det bästa med mitt jobb är att nå framgångar tillsammans med mitt team, både när det gäller min och teamets individuella utvecklingsplaner och den vi når som grupp. Det är en fantastiskt härlig känsla att få bidra till andras utveckling och på så sätt växer även jag i mitt ledarskap. Jag skulle rekommendera andra att jobba på Stadium för att vi erbjuder en arbetsplats där arbetsmoralen är hög och klimatet är tillåtande. Vi lär oss av gårdagens misstag och strävar ständigt framåt. Våra värdeord efterlevs på riktigt.