Butikschef Stadium

Anders är Butikschef på Stadium Barkarby och driver butiken tillsammans med sitt energiska team.

-Jag trivs så bra på Stadium! Jag började min resa på Stadium som praktikant under mitt sista år på gymnasiet och har jobbat på Stadium i olika roller och i olika butiker sedan dess. Jag har haft möjlighet att jobba som Butikschef i fem olika butiker och har varit Butikschef sedan 2004.

I min roll som Butikschef utvecklas jag varje dag. Våra dagar ser så olika ut med allt från möten med kunder till att jobba med gruppdynamiken i teamet. Jag brinner för att utveckla andra människor och jobbar mycket med att få mina medarbetare att lära känna sig själva och sina kollegor. Det är viktigt att vi har roligt tillsammans, att vi vågar testa nytt och lär av våra misstag. Vi jobbar energiskt mot gemensamma mål och tillsammans är vi oslagbara.

I mitt team på Stadium Barkarby är vi cirka 25 kollegor. I teamet finns medarbetare som har andra jobb men fortfarande vill hoppa in och jobba vid behov, bara för att det är så roligt. Som ledare släpper jag gärna mina medarbetare att flyga fritt, de får utrymme att testa sina kreativa idéer. Det som ger mig energi är när jag ser andra människor växa eller när de kommer över ett upplevt hinder och når sitt mål.

Det bästa med Stadium är vår vilja att ständigt bli bättre, vi gläds alltid åt våra framgångar men stannar aldrig i nöjdrutan utan fortsätter vår resa framåt. Och den resan gör vi tillsammans!