Digital Producer

Malin började 2015 på Stadium efter att ha pluggat grafisk design och webbutveckling i tre år. Sedan oktober jobbar Malin på Stadiums nya kontor i Solna Business Park som Digital Producer.

- Min roll är att designa och producera allt grafiskt material som går ut i alla våra kanaler. Det är mest till hemsidan men jag gör också en del material till butik, digital annonsering och mailutskick. I de flesta projekt får jag jobba med materialet längs hela vägen, från idé till färdig produkt, det är verkligen kul! Att få se sitt färdiga material i skyltfönstren eller på Instagram ger en härlig känsla. Det är så konkret, något man kan ta i.

Det roligaste med mitt jobb är att jag får jobba med det jag verkligen brinner för; både grafisk design och det aktiva livet! Det ger härlig energi. Det är dessutom väldigt kul att jobba med andra som brinner för samma sak som jag själv. Det är därför jag tycker man ska söka sig till Stadium. De flesta här är drivna. Vi har en bra laganda och vi hjälps åt. Det spelar ingen roll att klockan tickar iväg, vi löser saker tillsammans. Vi jobbar ihop som ett team.

Stadium flyttar nu sin kommersiella avdelning med bl.a. marknadsföring till Solna Business Park. I och med detta så kommer vi också att byta inriktning på bl.a. marknadsföringen och gå mycket mer på det digitala spåret. Stadium är ett innovativt företag och har modet att våga testa nya saker. Vi fokuserar väldigt mycket digitalt nu. Det är kul att testa nya medier, kanaler och digitala lösningar. Det är en grymt spännande tid vi har framför oss!