Säljare Sneakers Point

Erik jobbar som säljare i Stadium Groups nyaste butikskoncept, Sneakers Point. Konceptet lanserades våren 2018 och riktar sig till alla med en passion för Sneakers.

- Jag har jobbat på Sneakers Point sedan vi öppnade vår första butik, här i Norrköping. Jag arbetade då sedan tidigare i en Stadiumbutik och hade gjort det i knappt ett år när jag tog chansen och sökte jobbet på Sneakers Point. Jag trivdes väldigt bra i Stadiumbutiken men när jag fick nys om att vi skulle starta koncept Sneakers Point var det en självklarhet för mig att söka. Jag har ett stort intresse för Sneakers och jobbet kändes därför som klippt och skuret för mig.

I min roll som butikssäljare hos Sneakers Point ligger fokus på att ge service till kunderna, bygga butiken så den ser fräsch och inspirerande ut samt kontinuerligt fylla på med skor. Det handlar även mycket om att bygga upp teamet, skapa sammanhållning och peppa varandra. Vi är ett ganska litet team på sex personer och det är därför viktigt att vi samarbetar, stöttar och ställer upp för varandra.

Det bästa med mitt jobb är att jag varje dag får gå till jobbet och känna att jag jobbar med ett av mina största intressen. Jag är övertygad om att det också gör mig till en bättre försäljare eftersom jag genuint vill lära mig mer och ge kunden den bästa möjliga känslan av service. Mitt jobb är också otroligt roligt för att jag varje dag får möta olika typer av människor, i olika åldrar och alla med samma gemensamma intresse för Sneakers.

Det finns många saker som gör att jag skulle rekommendera Sneakers Point som arbetsplats. En av dem främsta är gemenskapen med kollegor och kund. Vi har otroligt roligt om dagarna och det märks att alla brinner för sitt jobb. Jag tror också att det märks hos kunderna, att vi som jobbar i butiken älskar vårt jobb och verkligen vill ge dem den bästa servicen.

Sneakers Point är också en fantastisk arbetsplats för att företaget är så pass ungt, det händer mycket hela tiden och vi öppnar nya butiker. Arbetsuppgifterna kan därför vara varierande och det finns möjlighet att vara med i allt från logistik till försäljning.  Det är helt enkelt en perfekt arbetsplats för personer som vill vara med och bidra till att ett grymt koncept växer och i samma veva själv få möjligheten att växa och utvecklas!