Säljledare Personlig försäljning

På Stadium Tornby i Linköping jobbar Helena som Säljledare inom personlig försäljning.

-Jag har jobbat på Stadium i 7 spännande år! Jag började jobba lite extra och fick ganska snart en tjänst som ansvarig för vår Outdoor-avdelning. Därefter fick jag en roll som saldoansvarig och nu har jag jobbat som Säljledare i 2 år. Som Säljledare har jag ansvar för att utbilda, coacha och uppmuntra mina kollegor inom den personliga försäljningen. Vi är två Säljledare i min butik där min kollega är ansvarig för den visuella kunskapen i butiken. Vi, tillsammans med Butikschefen, bildar en ledningsgrupp som sätter upp mål för butiken och ser till att den dagliga driften fungerar bra.

Det roligaste med mitt jobb är att se personalen växa som människor och som säljare. Alla kan vi utvecklas och det är mitt jobb att pusha mina medarbetare utanför deras ”comfort zone”.

Det bästa med Stadium är att det är ett företag fyllt med energi! Jag delar Stadiums värderingar och vision och det är ett företag som värdesätter sin personal. Att jobba på Stadium är aldrig tråkigt, det händer ständigt nya spännande saker!