Huvudkontoret

Koncernens huvudkontor ligger i Norrköping, där Stadiums resa en gång började. Det är en arbetsplats med pulserande energi och där företagets kultur och värderingar känns i luften. Här arbetar ca 260 medarbetare med Stadiums vision i sikte; att inspirera människor till ett aktivt liv.

På huvudkontoret arbetar vi i en sportig och ungdomlig miljö för att utveckla koncernen och utmana sporthandeln. Samtidigt som vi skapar de bästa förutsättningarna för våra medarbetare i butikerna att kunna inspirera fler människor till ett aktivt liv. Många av våra medarbetare på huvudkontoret har gjort en resa inom företaget och har med sig den viktiga förståelsen för arbetet i butik, vilket skapar både ett ökat engagemang samt en ökad kunskap inom flera områden. För oss är det viktigt att våra medarbetare får möjlighet att växa och utvecklas, både yrkesmässigt och personligt, inom koncernen. 

Våra största avdelningar på huvudkontoret är Inköp, Försäljning och Marknad. Tillsammans ansvarar de för hela produktkedjan från idésortiment, egenproducerad och inköpt produkt, till kampanj och marknadsföring i alla våra kanaler. Andra större avdelningar på vårt huvudkontor är Logistik, HR, Ekonomi, IT, Administration och Etablering. På huvudkontoret sitter även verksamheten för Stadium Sports Camp, som är ett eget bolag inom koncernen. 

Självklart präglar vår passion för ett aktivt liv även vår egen vardag. På huvudkontoret erbjuder vi träning som exempelvis funktionell träning, yoga, innebandy och bordtennis i vår gemensamma arena. Man kan även träna i vårt gym eller passa på att ge sig ut på en löprunda med kollegan som ett avbrott under arbetsdagen. Möjlighet till träning är viktigt för oss och i samband med större möten eller utbildningar står gemensam träning med som en självklar del på schemat!