Landskontoren

I varje land där vi har verksamhet finns ett landskontor där specialister inom olika områden arbetar.

Stadiums Sverigekontor är knutpunkten för våra svenska butiker, ett landskontor där alla avdelningar finns representerade. Här jobbar specialister inom olika områden såsom sortiment, HR, bemanning, försäljning och marknadsföring. Vi är inte så många, gruppen är tight, vilket gör att vi får insyn i många delar som då skapar en helhet. Vår uppgift är dels att stötta butikerna i dagliga frågor samt att lyssna in och förstå butikernas behov för att sedan driva frågorna vidare till vårt Servicekontor i Norrköping. Vi jobbar nära butikerna inom alla områden och har en daglig kontakt med ansvariga i butikerna. Vi jobbar så nära handeln man kan göra utan att jobba i butik. Man måste därför gilla detaljhandel, butiksdrift, snabba förändringar och att ge service för att trivas hos oss. 

Till vårt kontor hör även våra regionchefer och lagkapten är Sverigechefen. Vi håller till i moderna lokaler i Solna business park.

Finlands landskontor ligger i Esbo strax utanför Helsingfors. Kontoret är vårt centrum för finska butiker – vår enda uppgift är att stödja butikerna. Det är i butiken det verkliga Stadium-arbetet görs och kontoret hjälper butikerna att kunna möta kunden på ett bra sätt. På samma sätt som svenska kontoret är vi i Finland ansvariga för driften, lönsamheten och utvecklingen av Stadium Finland. Arbetsgruppen är liten, vilket gör att vi får insyn i många delar och tempot är högt. Vår uppgift är att stötta butikerna i den dagliga driften, vilket innebär att vi jobbar nära butikerna inom olika områden. Vi jobbar med att förstå butikernas behov för att sedan driva frågorna vidare till vårt Servicekontor i Sverige. 

För att trivas hos oss måste man gilla detaljhandel, butiksdrift, snabba förändringar och att ta tag i olika saker även utanför det egna ansvarsområdet. Team Spirit och Energi är det allra viktigaste för att vi ska lyckas.

Tysklands landskontor ligger i centrala Hamburg, rakt ovanför vår första butik i Tyskland. Vi är ett litet men väldigt drivet kontor med bland annat en Country Manager, HR Manager, Sales Controller och Online Manager. Vi finns till för butikerna och vår viktigaste uppgift är att stötta butikerna i vår fortsatta tillväxt och alltid med fokus på kunden. Hos oss kommer butikerna först. På samma sätt som de andra landskontoren, är vi ansvariga för driften, lönsamheten och utvecklingen av Stadium Tyskland. Det tyska landskontoret präglas av en hög energinivå där alla hjälper varandra, oberoende tjänst och titel. För att trivas här måste man ha ett intresse i detaljhandel och gilla snabba förändringar och ständig utveckling. Målet är solklart: vi vill växa och därmed inspirera fler människor till ett aktivt liv.