Sneakers Point

Sneakers Point är ett av Stadium Groups koncept och är som gjort för alla med en passion för sneakers. Hos oss hittar man ett vassare sortiment sneakers och sports fashion. Vi vill ge både service och kunskap utöver det vanliga – alltid med sneakers i fokus.

Sneakers Points butiker är inte så stora till ytan, det jobbar ca 5-7 personer i varje butik. Som Butikschef är uppdraget att se till att alla kunder får den bästa kundupplevelsen man kan tänka sig när de kommer in i butiken. Som Butikschef är det viktigt att man drar med dig hela butiksteamet med energi, servicekänsla och laganda. Genom att se till att teamet har världens roligaste jobb nås resultaten tillsammans!  Teamet i en Sneakers point butik består även av Säljare. Som Säljare är den viktigaste uppgiften att sälja och sprida passionen för sneakers vidare till kunderna genom att lyssna, dela med sig av kunskap och inspirera. I jobbet ingår även kassaarbete och att se till att butiken är fräsch och välfylld med varor.

Vi är ett ungt koncept som finns i ett familjeägt företag från Norrköping. Hos oss har alla en stark vilja att utvecklas och vi är övertygade om att ett framgångsrikt koncept kombinerar handel online tillsammans med en fantastisk köpupplevelse i butik. 
Let’s talk sneakers!