Sneakers Point

Sneakers Point är Stadium Groups nyaste koncept och som gjort för alla med en passion för sneakers. Hos Sneakers Point hittar man ett vassare sortiment sneakers och sports fashion. Butikerna har som mål att ge både service och kunskap utöver det vanliga – alltid med sneakers i fokus.

Sneakers Points butiker är inte så stora till ytan, det jobbar ca 5-7 personer i varje butik. Som Butikschef har man uppdraget att se till att alla kunder får den bästa kundupplevelsen man kan tänka sig! Som butikschef är det även viktigt att man engagerar hela butiksteamet med hjälp av energi, servicekänsla och laganda. Genom att se till att teamet har världens roligaste jobb nås resultaten tillsammans!  Teamet i en Sneakers point butik består även av Säljare. Som Säljare är den viktigaste uppgiften att sälja och sprida passionen för sneakers vidare till kunderna genom att lyssna, dela med sig av kunskap och inspirera. I jobbet ingår kassaarbete och uppdraget att se till att butiken är fräsch och välfylld med varor.

Hos Sneakers Point har alla en stark vilja att utvecklas och ett brinnande intresser för sneakers. Det finns även en övertygelse om att ett framgångsrikt koncept kombinerar handel online tillsammans med en fantastisk köpupplevelse i butik. 
Let’s talk sneakers!