Stadium Outlet

Vårt snabbast växande butikskoncept i Sverige och Finland är Stadium Outlet. I butiker med en enkel inredning och en tydlig lagerkänsla erbjuder vi ett sortiment uppbyggt av kända varumärken från sportbranschens ledande leverantörer kompletterat med egna varumärken, till ett pris som är 40 - 70 % lägre än marknadens normalpris.

Organisationen i en Outletbutik består av en Butikschef som är ytterst ansvarig för personal, drift och resultat. En roll som kräver förmåga att utveckla och driva handel och en entreprenör som kan få med, utveckla och coacha sitt team mot gemensamma mål.

Som Säljare inom Stadium Outlet har du ansvar för hela butiken, från uppackning och påfyllning av varor till att skapa nöjda kunder. I butiken är det ett högt tempo där produktplacering och volymexponering är en viktig del. Det ska vara enkelt att handla på Outlet! I det här kreativa arbetet har teamet en relativt stor frihet. Även om Stadium Outlet har ett övergripande koncept så finns inte kravet att alla butiker måste vara exakt likadana. Det är butiksteamet som är proffs på sin egen marknad och vet hur deras sortiment ska presenteras på bästa sätt.

Eftersom hela butiksteamet har ett gemensamt ansvar får varje medarbetare en stor variation i sitt arbete och en bred kompetens inom alla arbetsuppgifter och produktområden, något som uppskattas av många! Det ställer förstås höga krav också. Som säljare inom Outlet måste du vara öppen och nyfiken, ha en stark egen drivkraft och förmåga att fatta snabba och kloka beslut samtidigt som du måste vara en lagspelare. Du brinner för mötet med människor, gilla utmaningar och ser möjligheter!

Stadium Outlet har butiker runt om i Sverige (från Haparanda i norr till Malmö i söder) och har etablerat sig i Finland. Basen finns på vårt kontor i Solna, Stockholm.