Stadium Sports Camp

Vill Du inspirera ungdomar till ett aktivt liv?

Stadium Sports Camp är Stadiums största Good Citizen-projekt och Sveriges största sport- och upplevelseläger. Lägret kopplar direkt till Stadiums ”Why” och är en konkret produkt av visionen ”Activate The World”.
 
Stadium Sports Camp har sedan 1995 aktiverat över 100 000 barn och riktar sig till deltagare mellan 8-15 år med både dagläger och övernattning. Deltagarna väljer en av de tjugotal sporterna som är fördelade på våra två lägerorter belägna i Halmstad och Norrköping och får tillsammans med sin kompisar sin bästa sommarlovsvecka.
Stadium Sports Camp är ett eget bolag i Stadium Group och sköter således sina egna intäkter och utgifter.
Lägret drivs som ett SVB-bolag vilket i praktiken innebär att en stor del av överskottet tillfaller våra 30 samarbetsföreningar i våra två lägerstäder och har sedan 1995 delat ut över 60 miljoner kronor till föreningslivet.
 
Under en vecka på Sports Camp tränar deltagarna i snitt två pass om dagen med sin huvudidrott men för oss handlar Stadium Sports Camp om så mycket mer. Det handlar om allt runt omkring och om tiden mellan träningarna. Det handlar om upplevelser, gemenskap, utmaningar och framförallt kompisar - både nya som gamla. Ett stort fokus ligger på att skapa en trygg miljö där samtliga deltagare, ledare och funktionärer kan trivas och njuta av en rolig och aktiv vecka tillsammans. Målet är att deltagarna kommer hem efter en vecka och se tillbaka på en häftig upplevelse och att de skaffat sig nya kompisar.
 
Är du intresserad att engagera dig som medarbetare eller ledare på Sports Camp?
Vår ansökning öppnar årligen 1 oktober för jobb nästkommande sommar.
Vill du bli en av oss som jobbar med Stadium Sports Camp hela året?
Håll utkik under fliken "lediga tjänster"!


Läsa mer om att jobba på Stadium Sports Camp på vår hemsida, här.