FAQ

- Ja, för att jobba extra i butik måste du vara minst 16 år och för att få en fast anställning måste du ha fyllt 18 år.

Vem du är och vad du vill göra är det viktigaste för oss! Viktigare än vad du har gjort. För att trivas hos oss behöver du gilla det aktiva livet, tycka om människor, gilla försäljning och drivas av att nå resultat. Om du har rätt attityd, älskar kundservice och vill inspirera andra till ett aktivt liv – kan du komma att trivas riktigt bra på Stadium. Du behöver inte ha kunskap om alla produkter eller rutiner i butik men du ska vara nyfiken, engagerad och vilja lära dig mer om våra produkter. Du ska trivas med att ta egna initiativ, ha förmågan att sprida energi och värna om teamkänslan. Du ska vilja utveckla och utvecklas. När det gäller tjänster som ställer särskilda krav på utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet är vi tydliga med det i annonsen.

Vi vill veta varför just du är rätt person för Stadium! För att kunna beskriva det bör du förstå vilka vi är, vad vi står för och vad den specifika rollen innebär. Ta hjälp av informationen i annonsen och den information som finns här på vår karriärsida för att utforma ett personligt brev som beskriver hur vi matchar varandra och varför du är intresserad av arbete på Stadium.

När du har sökt en ledig tjänst får du en bekräftelse via mail på att din ansökan har kommit in till oss. Inför tillsättning av våra lediga tjänster använder vi vanligen ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Vi använder tester som ett komplement till andra verktyg i rekryteringsprocessen. I vissa rekryteringsprocesser skickas en testinbjudan till din mailadress direkt efter att du har ansökt om en ledig tjänst, i andra rekryteringsprocesser kan det bli aktuellt med ett personlighetstest senare i processen. Håll utkik i din mailinkorg! Vanligen påbörjas urvalsarbetet under ansökningstiden och efter att sista ansökningsdag har passerat börjar vi kalla kandidater på intervju. Vi återkommer med besked via mail eller telefon om hur det har gått i rekryteringsprocessen.

Stadium använder tester som ett komplement till övriga verktyg i samband med rekrytering (intervjuer, referenstagning osv). De tester som används av Stadium ger en bild av hur du agerar i arbetslivet och vi använder endast kvalitetssäkrade tester som är forskningsbaserade och tillförlitliga. För Stadium är det viktigt att skydda testpersonens integritet. Därför hanteras alltid testresultaten konfidentiellt och alla testanvändare på Stadium som hanterar testresultaten är certifierade användare av verktyget.

Ditt testresultat sparas i vår databas hos testleverantörerna i upp till 12 månader efter genomförande av test. Syftet med detta är att du inte ska behöva göra om testet om du söker fler tjänster hos oss inom denna period. Om du inte vill ha kvar ditt testresultat i vår databas hos testleverantörerna efter aktuell rekryteringsprocess mailar du oss på jobb@stadium.se

Vi tar bara emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Om du hittar en ledig tjänst som du är intresserad av söker du via funktionen "Sök jobbet" i annonsen. Du slussas då vidare till vårt rekryteringsverktyg.

De personer som vi porträtterar i våra kampanjer kommer från olika modellagenturer eller castingbolag (som tex Sync, Mikas och Stockholmsgruppen). Vårt tips är att du vänder dig till dem vid intresse för modelljobb.