Ledigt jobb

Bild

Category Manager
Stadium

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Älskar du sport och sportprodukter? Vill du jobba på Sveriges mest spännande inköpsavdelning och vara med och aktivera världen? Just nu söker vi en Category Manager med ansvar för att på inköpsavdelningen driva en eller flera kategorier på Stadium.

Din roll
Du kommer att ansvara för dina kategoriers sortiment på de marknader som Stadium har sina butiker. Det innebär att du kommer att ansvarar för att affären optimeras för Stadium generellt och för dina kategorier specifikt. Du jobbar i en grupp med andra Category Managers och Controllers som tillsammans arbetar fram sortimentsstrategier, budgetar och nyckeltal som rimmar med Stadiums totala affärsplan. Du ansvarar också för att lämna över dina kategorier till andra avdelningar och butiker inom Stadium. Du ansvarar för att följa dina kategoriers försäljning för att kunna ta affärsmässiga beslut i säsong. Dina verktyg är primärt Stadiums sortimentsplaneringssystem DaVinci och Microsoft Excel.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller erfarenhet av att ha arbetat med sortimentsuppbyggnad och kategoristyrning. Du har erfarenhet från detaljhandeln och av hur konsument uppfattar ett sortiment i butik. Du har även goda kunskaper i MS Office och erfarenhet av sortimentsplaneringssystemet DaVinci är meriterande. Du är en person med analytisk förmåga och gillar också att arbeta i grupp och i projektform. Erfarenhet av ledarskap och projektledning kommer också att vara en fördel i denna rekrytering.

För tjänsten krävs att du behärskar engelska i både tal och i skrift och självklart delar du vår mission om ett aktivt liv. 

Placeringsort
Norrköping

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Provanställning tillämpas. 

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på http://karriar.stadium.se

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Niklas Åkeson: niklas.akeson@stadium.se

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-01-31. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan: 2018-01-31