Ledigt jobb

Bild

Product Coordinator
Stadium

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss jobbar lagspelare som brinner för retail, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Avdelningen som ansvarar för innehållet på Stadiums digitala plattformar är vår Contentavdelning vilken är en del av vår Marknadsorganisation. Vi söker just nu en Product Coordinator till vårt framgångsrika Contentteam. Är du den vi söker?

Din roll
Som Product Coordinator blir ditt främsta ansvar att förse Stadiums produkter med bild samt att de blir publicerade och finns tillgängliga online. I rollen ansvarar du för produktpresentation i alla våra länder och koncept. Du är insatt i kommande sortiment för att kunna förbereda och planera modell- och produktfotografering av inkommande produkter. Som Product Coordinator jobbar du nära fotograf och bildredigerare för att säkerställa att varje produkt blir fotograferad och publicerad i tid. Du hanterar produktfrågor från kundsupport och har daglig kontakt med leverantörer och interna avdelningar.

Din profil
Vi söker dig som har en utbildning på lägst gymnasienivå och generell produktkunskap inom sportprodukter. Tjänsten kräver att du har goda datakunskaper och kunskaper i MS Office. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Det är viktigt att du är serviceinriktad, då du kommer att hantera kundrelaterade frågor från kundsupport. Vi ser att du är en strukturerad, lösningsorienterad och kreativ person med öga för färg och form. Givetvis står du bakom Stadiums vision om ett aktivt liv.

Placeringsort
Norrköping

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på http://karriar.stadium.se
Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Robin Liljestrand: robin.liljestrand@stadium.se

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2017-02-25. Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan: Snarast