Ledigt jobb

Bild

PR-praktikant
Stadium

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement!

Brinner du för kommunikation och PR? Går du just nu en utbildning inom området och vill få möjligheten till arbetslivserfarenhet? Vill du vara med och aktivera världen? Vi söker dig som vill praktisera på vår PR-avdelning.

Din roll
Vår PR-avdelning sköter allt ifrån research och omvärldsbevakning till kommunikationsstrategier och pressmeddelanden. PR-avdelningen har också kontakt med media, leverantörer och ansvarar för produkthantering i form av bilder och fysiska prover. Under din praktiktid får du gå med PR-ansvarig och få möjlighet att hjälpa till i det dagliga arbetet, delta på möten och ta eget ansvar.

Din profil
Vi söker dig som går utbildning inom PR eller kommunikation. Du brinner för ämnet har ett stort intresse för att skriva. Du gillar så klart sport och aktivet och har ett stort intresse för sportmode. Givetvis delar du vår passion för ett aktivt liv!

Placeringsort
Stockholm med besök på vårt huvudkontor i Norrköping.

Varaktighet
Praktiken ska vara under minst två månader, under perioden mars-juni, på halvtid. 

Övrigt
Eftersom detta är en praktik utgår ingen ersättning. Givetvis ersätter vi dig för resor du gör för Stadiums räkning under praktiktiden. 

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på http://karriar.stadium.se

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Angelica Larsson: angelica.larsson@stadium.se.

Sista ansökningsdag för praktikplatsen är 2018-03-25. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan: Snarast