Ledigt jobb

Bild

Graphic Designer
Stadium

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Älskar du sport och sportprodukter? Vill du jobba på Sveriges mest spännande inköpsavdelning och vara med och ta fram Stadiums produkter inom sport och sportmode? Just nu söker vi en Graphic Designer som vill vara med i vårt team och aktivera världen!

Din roll
Som Graphic Designer får du en central roll i vårt team på inköpsavdelningen och kommer att ansvara för den grafiska formgivningen av våra Exclusive Brands såsom SOC och Everest. Det kreativa arbetet med att sätta designuttrycket sker i nära samarbete med våra Senior Designers. Du tar fram trendunderlag inom tryck, mönster och detaljer på våra produkter och säkerställer att text och bildspråk på produkterna är moderna, kommersiella och förstärker bilden av våra varumärken.
Du kommer till en energifull arbetsplats i Norrköping med en informell och positiv arbetsmiljö där tempot är högt och snabba förändringar hör till vardagen. Passion, innovation och laganda är naturliga delar av vårt arbete. Ett arbete som Graphic Designer innebär ett spännande jobb med möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling på ett ungt och sportigt företag.

Din profil
Vi söker dig som har designutbildning på högskolenivå och med fördel erfarenhet från att ha jobbat med konfektion tidigare. Du har erfarenhet från projektledning och att handleda andra i deras arbete. Som person är du mycket kreativ och har ett stort kommersiellt intresse för färg och form. Självklart älskar du att hålla dig uppdaterad om det senaste inom trender och mode. Vidare är du även strukturerad, organiserad och vill ta fram produkter av hög kvalitet. Eftersom vi jobbar med leverantörer och kunder över hela världen är det ett krav att du har goda kunskaper i engelska. Vi arbetar framförallt i Photoshop och Illustrator. Självklart delar du vår mission om ett aktivt liv!

Placeringsort
Norrköping och till viss del Stockholm

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. 

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på http://karriar.stadium.se
Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Helena Jacobsson: helena.jacobsson@stadium.se  
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-03-20. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Bifoga gärna din portfolio i samband med ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan: 2018-03-20