Ledigt jobb

Bild

Praktikant inom Grafisk Design
Stadium

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement!

Älskar du sport och sportprodukter? Vill du praktisera på Sveriges mest spännande designavdelningar och vara med och ta fram Stadiums produkter inom sport och sportmode? Just nu söker vi en praktikant inom grafisk design som vill vara med i vårt team och aktivera världen.

Din roll
Som praktikant på vår designavdelning kommer du vara del av teamet som sköter den grafiska designen på våra produkter. Du kommer att få assistera med grafisk formgivning och originalframställning av förpackningar, etiketter, detaljer och tryck.

Inköpsavdelningen i Norrköping är en dynamisk arbetsplats med en informell och positiv arbetsmiljö där tempot är högt och snabba förändringar hör till vardagen. Här kommer du att få möjlighet till både yrkesmässig och personlig utveckling på ett ungt och sportigt företag.

Din profil
Vi söker dig som går utbildning inom grafisk design. Du brinner för området och har ett stort intresse för färg och form. Vi tror också att du har ett intresse för sport och sportmode. Som person är du kreativ och är på tårna för att visa vad du går för. Givetvis delar du vår passion för ett aktivt liv!

Placeringsort
Norrköping

Varaktighet
Praktiken ska vara under minst två månader under vt 2018. Möjlighet till fortsatt praktik efter sommaren finns också.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på http://karriar.stadium.se

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Helena Jacobsson: helena.jacobsson@stadium.se.

Sista ansökningsdag för praktikplatsen är 2018-03-31. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

 

Sista ansökan: 2018-03-31