Ledigt jobb

Bild

Butikschef
Stadium Outlet Alingsås

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss jobbar lagspelare som brinner för retail, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Din roll
Vi söker en driven Butikschef som tillsammans med sitt team vill drifta och utveckla butiken mot uppsatta mål.

Som Butikschef på Stadium Outlet har du det direkta ansvaret för butikens försäljning, drift, resultat och viss marknadsföring. Du arbetar i den dagliga driften, är en förebild för ditt team, skapar förutsättningar för trivsel samt engagerar och utvecklar dina medarbetare.

Din profil
Vi söker dig som växer med utmaningar och som har modet att testa nya metoder och arbetssätt. Du arbetar affärsmässigt och kostnadseffektivt samt har alltid kunden, som är din viktigaste uppdragsgivare, i fokus. Du är en öppen person som är tydlig, både i din kommunikation och i ditt ledarskap. Du sätter tydliga mål, skapar förutsättningar för att lyckas nå dem, stöttar människor i genomförandet och är noga med uppföljningen.

Du som söker vet vad det innebär att driva en butik mot tuffa försäljningsmål. Vi ser att du har minst 1 års erfarenhet av budget- och personalansvar inom detaljhandeln, gärna med inriktning mot sport och sportmode eller med intresse inom dessa områden. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning eller liknande kunskaper förvärvade på annat sätt. När du fungerar som bäst drar du med dig hela butiksteamet med din entusiasm, servicekänsla och kamratanda. Det smittar av sig på kunderna och det märks på resultatet.

Placeringsort
Alingsås.

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med tillträde under juni månad 2018 till hösten 2019.
  
Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på
http://karriar.stadium.se

Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 30 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida: http://karriar.stadium.se/ Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Regionchef Johan Lindström: johan.lindstrom@stadium.se

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-03-27. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!


Stadium Outlet är ett bolag inom Stadiumkoncernen som driver lågprisbutiker inom sport och sportmode. Här säljer vi märkesvaror till priser som är 40 – 70 % lägre än marknadens normalpris. Vårt koncept är en viktig del i Stadiumkoncernens fortsatta utveckling. De senaste åren har det skett en kraftig expansion av konceptet och fler etableringar är planerade framöver.

 

Sista ansökan: 2018-03-26