Ledigt jobb

Bild

Säljledare Visuell Försäljning 75%
Stadium Karlskrona

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Din roll
Som säljledare med ansvar för den visuella försäljningen har du en nyckelroll i butiken och är en viktig förebild för övriga medarbetare. Du ansvarar för butikens utseende med butiksexponering, annonsuppföljning och att synkronisera rätt artiklar med rätt aktivitet. Ditt jobb handlar således om att strukturera och utveckla den visuella försäljningen så det blir lätt för kunden att hitta och välja rätt vara. I ditt arbete ingår även att coacha och utbilda övriga medarbetare i visuell försäljning. Som säljledare ingår du i butikens ledningsgrupp och har ett övergripande ansvar för butiken när butikschefen inte är på plats.

Din profil
För att trivas hos oss bör du vara en positiv person som ser möjligheter och utmaningar istället för problem. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, och är bra på att prioritera arbetsuppgifterna i butiken. Vi ser att du som söker är en estet med känsla för färg och form och är duktig på att skapa säljande miljöer som inspirerar kunden i den mekaniska försäljningen. Du är också en duktig ledare som vet hur du engagerar och motiverar dina medarbetare. Du älskar att jobba med människor och vill se människor växa och utvecklas. I din roll blir du både en coach och en inspiratör för dina medarbetare och en förebild för vår mission om att inspirera människor till ett aktivt liv! Krav är att du har erfarenhet av ledarskap inom detaljhandeln, att du är van att jobba mot deadlines samt att du har flerårig Visuell erfarenhet inom konfektion.

Placeringsort
Karlskrona

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är ett vikariat på 75%, med tillträde 1 september 2018 och som sträcker sig ca. ett år. 

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på
http://karriar.stadium.se

Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 30 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida: http://karriar.stadium.se/

Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av butikschef Therese Johansson: storemanager.karlskrona@stadium.se.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-06-03. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan: 2018-06-03