Ledigt jobb

Bild

Säljare 70%
Stadium Outlet Sisjön

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss jobbar lagspelare som brinner för retail, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Din roll
Vi söker engagerade och ansvarsfulla personer med mycket energi och ett utpräglat sinne för handel och service.

På Stadium Outlet är din viktigaste uppgift att skapa förutsättningar för handel genom påfyllning och tydlig exponering av produkter. Då vi jobbar i team kommer du att röra dig över hela butiken och ha varierande uppgifter såsom säljare på konfektion, skor och sportprodukter, kassaarbete samt uppackning och påfyllning av varor.

Din profil
Vi ser att du som söker har kassavana och erfarenhet från detaljhandeln. Dessutom är kunskaper inom våra olika produktområden så som skidor, skor och funktionskläder meriterande. För att trivas hos oss bör du vara en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen och framåt med en egen drivkraft. Du tycker om att jobba med försäljning och sporras av att se goda försäljningsresultat. Givetvis delar du vår passion för sport och sportmode.

Placeringsort
Sisjön.

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är ett vikariat på 70% med tillträde i juni 2018. Vikariatet sträcker sig fram till 2018-12-31 med möjlighet till förlängning.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på
http://karriar.stadium.se

Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 30 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida: http://karriar.stadium.se/ Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av butikschef Linnea Eriksson  storemanager.so.sisjon@stadium.se

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-05-28. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!


Stadium Outlet är ett bolag inom Stadiumkoncernen som driver lågprisbutiker inom sport och sportmode. Här säljer vi märkesvaror till priser som är 40 – 70 % lägre än marknadens normalpris. Vårt koncept är en viktig del i Stadiumkoncernens fortsatta utveckling. De senaste åren har det skett en kraftig expansion av konceptet och fler etableringar är planerade framöver.

 

Sista ansökan: 2018-05-28