Ledigt jobb

Bild

Operations Manager
Solution

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

STADIUM Solutions AB är ett av Europas ledande tryckerier inom förädling av sportkläder. Transfermontering, screentryck, brodyr & digital print är våra tekniker. Med 1500 av Sveriges idrottsföreningar och med c:a 35.000 lags match- och träningskläder att förädla så har vi full sysselsättning året om. I nuläget arbetar ca 40 personer i vår organisation. Vi finns beläget i vårt centrallager utmed E4:an i Norrköping. Stadium Solutions är kollektivt anslutna till GS och medlemmar i branschorganisationen FESP.

Din roll
Som Operations Manager får du chansen att leda hela Stadium Solutions verksamhet mot uppsatta mål. Du har det övergripande ansvaret för att våra förädlade varor lämnar oss i tid och med bästa kvalitet. Du ansvarar för ca 40 medarbetare och du arbetar aktivt tillsammans med dem och andra stödfunktioner inom koncernen för att optimera verksamheten och utveckla produktionen.

Din profil
Vi söker dig som är en ledare med känsla och gedigen erfarenhet av att utveckla potentialen hos både medarbetare, organisation och process. Vi tror att du har universitets- eller högskoleutbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad genom betydande erfarenhet i en producerande organisation.

Rollen som Operations Manager ställer höga krav på förmågan att kunna kommunicera både internt och externt. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. För tjänsten krävs också att du har baskunskaper inom logistik.

Som person är du drivande, handlingskraftig och ansvarstagande i kombination med att du har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du har ett genuint intresse för att leda och utveckla dina medarbetare. Självklart står du bakom Stadiums vision om ett aktivt liv.   

Placeringsort
Norrköping

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på http://karriar.stadium.se/

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Karin Dellback, karin.dellback@stadium.se

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-06-03. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan: 2018-06-03