Ledigt jobb

Bild

Buying Assistant
Stadium Outlet


Buying Assistant - Stadium Outlet
Stadium AB

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Stadium Outlets kontor ligger i Solna, Stockholm. Här sitter bl.a. vårt inköpsteam som förser butikerna med bra produkter till bästa pris, märkesvaror från sportbranschens ledande leverantörer kompletterat med egna varumärken.

Din roll
Som Buying Assistant inom Stadium Outlet arbetar du nära våra inköpare och är deras förlängda arm. Det är du som sköter den dagliga korrespondensen med våra svenska och utländska leverantörer. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att bevaka leveranser, lägga upp produktinformation i vårt affärssystem, utföra centrala kompletteringar, skicka order samt följa upp dessa.

Din profil
Vi söker en engagerad lagspelare med ett starkt driv som gillar att ge service och som kan bidra till vår mission om att inspirera människor till ett aktivt liv. Rollen ställer höga krav på noggrannhet och förmåga att hålla ordning och reda även när tempot är högt. Erfarenhet från inköpsarbete och/eller en relevant utbildning är meriterande. Tjänsten kräver att du har en god datorvana samt behärskar engelska i både tal och skrift. Givetvis delar du vår passion för ett aktivt liv och har ett intresse för sport och sportmode.

Placeringsort
Stockholm

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 1 år med tillträde i höst eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” nedan.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Jesper Rylander via mail: Jesper.rylander@stadium.com 
  
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-05-27. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!

Stadium Outlet är ett bolag inom Stadiumkoncernen som driver lågprisbutiker inom sport och sportmode. Här säljer vi märkesvaror till priser som är 40 – 70 % lägre än marknadens normalpris. Vårt koncept är en viktig del i Stadiumkoncernens fortsatta utveckling. De senaste åren har det skett en kraftig expansion av konceptet och fler etableringar är planerade framöver.

 

 

Sista ansökan: 2018-05-27