Ledigt jobb

Bild

Designassistent
Buying

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Älskar du sport och sportprodukter? Vill du jobba på Sveriges mest spännande inköpsavdelning och vara med och aktivera världen? Just nu söker vi en Designassistent som vill arbeta i vårt team!

Din roll
Som Designassistent kommer du assistera i olika designuppdrag inom våra Exclusive Brands. Du jobbar tajt i ett team med Designer, Inköpare och Inköpsassistent och du ansvarar för att uppdatera sortimentsöversikter, färdigställa produktskisser samt beställning av färgprover till boards, presentationer och färgkartor m.m.

Inköpsavdelningen i Norrköping är en dynamisk arbetsplats med en informell och positiv arbetsmiljö där tempot är högt och snabba förändringar hör till vardagen. Ett arbete som Designassistent innebär ett spännande jobb med möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling på ett ungt och sportigt företag.

Din profil
Vi söker dig som har en designutbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet förvärvat på annat sätt. Du har ett kommersiellt färg-, och formsinne och goda kunskaper i Adobe Illustrator och Photoshop. Du är strukturerad, utvecklingsdriven och kan arbeta med flera projekt parallellt i stressiga situationer. Stor social kompetens är också viktigt, då du i tjänsten arbetar i team. I ditt arbete krävs att du behärskar engelska i tal och i skrift. Självklart delar du vår vision om ett aktivt liv!

Placeringsort
Norrköping

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är ett vikariat fram till 2019-04-20.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på http://karriar.stadium.se
Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Anders Aspgård (anders.aspgard@stadium.se)

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-06-08. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan: 2018-06-08