Stadium öppnar sin tredje butik i Tyskland

För 18 månader sedan öppnade Stadium sin första butik i Hamburg. Nu har portarna till den tredje butiken precis slagit upp. Den 10:e mars 2016 blev dagen då Stadium öppnade i Phoenix Center i Hamburg.

 -Stadium och vår svenska charm har blivit väl mottaget i Tyskland. Våra kunder uppskattar servicen i butiken och mixen av varumärken samt produkter till ett bra pris. Det är därför Stadium nu gått för ytterligare en butik. Tack vare vårt läge och den specialla atmosfären är vi övertygade om att få god försäljning i den nya butiken, säger Johan Sandgren, landschef i Tyskland.

Redan innan öppningen var det lång kö med förväntansfulla kunder, och den fortsatte ringla både utanför butiken och till kassan efter öppning. Radio Hamburg var också på plats med DJ och sände live, vilket ytterligare bidrog till den fina stämningen. 

Den nya butiken öppnar i Phoenix Center som blivit en shoppingdestination i södra Hamburg med sin glasade front, arkitektur och shoppingmöjligheter. Centret nås lätt, både med lokala transportmedel och bil. Butiken har en area av cirka 1200 kvadratmeter och ligger på det nyrenoverade källarplanet. Cirka 20 personer ingår i personalstyrkan som kommer att jobba för att inspirera hela familjen till en aktiv livsstil. 

Sedan tidigare finns Stadium Altona och Stadium Mönckebergstraße. 

För mer information, vänligen kontakta:
Angelica Larsson, Tf. PR & Informationschef
angelica.larsson@stadium.se
+46 70 580 39 31

Om författaren

Nyheter från vårt officiella pressrum.