Koncernens största bolag med flest antal medarbetare utgörs av våra Stadiumbutiker. Vår första butik slog upp portarna 1987 på Sergelgatan i Stockholm och idag finns Stadium i Sverige och Finland.

Här är det högt tempo, många möten och snabba beslut. Vårt mål är nöjda kunder! Vi vill inspirera och överträffa våra kunders förväntningar, hitta deras behov och rätt produkt. Varje arbetsdag laddar vi dessutom butiken med varor och ser till att butiken ser snygg ut.
I varje butik jobbar en butikschef, en säljledare inom personlig försäljning och en säljledare inom visuell försäljning och ett gäng butiksmedarbetare. Vi stöttar och lär av varandra både när det gäller arbetsuppgifter och produktområden. För dig som vill ta ett steg i karriären ser vi till att ge dig de rätta verktygen.

Viktigast av allt är att vi har roligt ihop! Vi är ungefär hälften tjejer och hälften killar i blandade åldrar som älskar människor och det aktiva livet. Många passar på att träna tillsammans före eller efter arbetspasset.