Stadium Outlet Stores

Lediga jobb

#WorkAtStadium

Vårt snabbast växande butikskoncept är Stadium Outlet. I butiker med en enkel inredning och en tydlig lagerkänsla erbjuder vi ett sortiment uppbyggt av kända varumärken från sportbranschens ledande leverantörer kompletterat med egna varumärken. Genom att göra det till en sport att sänka priser gör vi så att kunden alltid blir nöjd

I en Outletbutik arbetar en butikschef som är ytterst ansvarig för personal, drift och resultat. Butikschefen är en entreprenör som kan få med, utveckla och coacha sitt team mot gemensamma mål. Till sin hjälp har butikschefen med ett gäng säljare som ansvarar för allt i butiken, från uppackning och påfyllning av varor till att skapa nöjda kunder.

I det här kreativa arbetet har teamet en relativt stor frihet. Även om det finns ett övergripande koncept så måste inte alla butiker vara exakt likadana. Det är butiksteamet som är proffs på sin egen marknad och vet hur deras sortiment ska presenteras.

Som säljare inom Outlet måste du vara öppen och nyfiken, ha en stark egen drivkraft och förmåga att fatta snabba och kloka beslut samtidigt som du måste vara en lagspelare. Du brinner för mötet med människor, gilla utmaningar och ser möjligheter!

Lediga jobb

Prenumerera Stadium Outlet Store

Prenumerera på våra jobb och få mail så fort vi har nya roller ute! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Prenumerera Stadium Store

Prenumerera på våra jobb och få mail så fort vi har nya roller ute! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Prenumerera Stadium Sports Camp

Prenumerera på våra jobb och få mail så fort vi har nya roller ute! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Prenumerera Stadium Team Sales

Prenumerera på våra jobb och få mail så fort vi har nya roller ute! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Prenumerera Stadium Office

Prenumerera på våra jobb och få mail så fort vi har nya roller ute! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Prenumerera Stadium Solutions

Prenumerera på våra jobb och få mail så fort vi har nya roller ute! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Prenumerera Stadium Tech

Prenumerera på våra jobb och få mail så fort vi har nya roller ute! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Några som du kommer jobba med

Hållbarhet

Vår vision är att aktivera världen – idag och imorgon.

This is stadium

Vill du veta mer om Stadium som
organisation?

🤩 Vad har Ella, Ebru, Åsa, Felicia, Niklas, Mikael, Sofia, Emelie, Tessan, Tilde, Adam, Jasmine, Mikael och Jakob gemensamt? Jo under året som gått utsågs de alla till Stadiums lysande stjärnor och lagspelare på Stadium, Stadium Outlet, Solutions, våra servicekontor och inom Team Sales. De har självklart grattats och firats på olika sätt under hösten samtidigt som de jobbat på så som lagspelare gör.
 
🧡 💛 För det är ju människorna inom Stadium som skapar energin och kulturen som skiljer oss från mängden. Våra medarbetare är en del av vårt lag där passionerade och innovativa kollegor jobbar tillsammans för att skapa magi i kundmöten och relationer med kollegor. 

💯 Som en av vinnarna, Niklas, uttrycker sitt lagspel på jobbet: ”Jag skulle nog beskriva mig som en innermittfältare som passar bollen till alla oavsett lagdel. Det vill säga att det är lika viktigt att passa vänsterbacken som anfallaren”.
Inför 2024 fortsätter vi att passa bollar och framför allt: Att aktivera världen!

❤️ God Jul & Gott Nytt År önskar vi ALLA passionerade lagspelare!

High5! 🖐️

#stadium #jointhemovement #workatstadium
❓Sista veckan Stadium Staff Challenge pågår för våra medarbetare. Utmaningen som bygger på laganda, energi, hälsa och aktivitet. 
🎾Där alla Stadiums medarbetare samlar poäng genom olika utmaningar och rörelse. Padel är poppis och ger bra poäng. 
🧡💛 Sista veckan i Staff Challenge handlar om passion - vilken form av  träning är din passion? Svara gärna i kommentarerna 🙌
#workatstadium #stadiumstaffchallenge #passion #jointhemovement
Ramboll Stockholm Halvmarathon, nu kan alla anställda på Stadium anta utmaningen 👟

Det är något speciellt med stunden precis innan starten. Alla tankar som surrat runt i huvudet sveps helt plötsligt undan av ett fokus, på målet.

Som huvudsponsor har vi möjligheten att erbjuda vår personal platser till Stockholm halvmarathon den 9 september. Du som är anställd hittar all information på Arenan.
Missa inte chansen, anmäl dig nu! 📣 

#workatstadium #rambollstockholmhalvmarathon
Stämningen i våra butiker och kontor just nu 😱🎉⚽️ Här kommer en utmaning direkt från Södergatans morgonmöte till alla våra butiker och kontor där ute! Hur är stämningen hos er? 😎
Vill du aktivera världen? Just nu har vi lediga tjänster i butik och på våra kontor. Är du eller någon du känner vår nästa stjärnspelare? Join the movement 📲 karriar.stadium.se

 #workatstadium #activatetheworld #jointhemovement
Jag har aldrig jobbat i butik förut, behöver jag tidigare erfarenhet?

Vem du är och vad du vill göra är det viktigaste för oss! Viktigare än vad du har gjort. För att trivas hos oss behöver du gilla det aktiva livet, tycka om människor, gilla försäljning och drivas av att nå resultat. Om du har rätt attityd, älskar kundservice och vill inspirera andra till ett aktivt liv – kan du komma att trivas riktigt bra på Stadium. Du behöver inte ha kunskap om alla produkter eller rutiner i butik men du ska vara nyfiken, engagerad och vilja lära dig mer om våra produkter. Du ska trivas med att ta egna initiativ, ha förmågan att sprida energi och värna om teamkänslan. Du ska vilja utveckla och utvecklas. När det gäller tjänster som ställer särskilda krav på utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet är vi tydliga med det i annonsen.

Vad händer när jag sökt ett jobb?

Hela rekryteringsprocessen hittar du onder jobba på Stadium. När du har sökt en ledig tjänst får du en bekräftelse via mail på att din ansökan har kommit in till oss. Inför tillsättning av våra lediga tjänster använder vi tester som är anpassade för tjänsten. Vi använder tester som ett komplement till andra verktyg i rekryteringsprocessen. En testinbjudan skickas till din mailadress direkt efter att du har ansökt om en ledig tjänst. Håll utkik i din mailinkorg! Vanligen påbörjas urvalsarbetet under ansökningstiden och efter att sista ansökningsdag har passerat börjar vi kalla kandidater på intervju. Vi återkommer med besked via mail eller telefon om hur det har gått i rekryteringsprocessen.

Hur används tester på Stadium och i vilket syfte?

Stadium använder tester som ett komplement till övriga verktyg i samband med rekrytering (intervjuer, referenstagning osv). De tester som används av Stadium ger en bild av hur du agerar i arbetslivet och vi använder endast kvalitetssäkrade tester som är forskningsbaserade och tillförlitliga. För Stadium är det viktigt att skydda testpersonens integritet. Därför hanteras alltid testresultaten konfidentiellt och alla testanvändare på Stadium som hanterar testresultaten är certifierade användare av verktyget.

Hur länge sparas mitt testresultat och varför sparas det?

Ditt testresultat sparas i vår databas hos testleverantörerna i upp till 12 månader efter genomförande av test. Syftet med detta är att du inte ska behöva göra om testet om du söker fler tjänster hos oss inom denna period. Om du inte vill ha kvar ditt testresultat i vår databas hos testleverantörerna efter aktuell rekryteringsprocess mailar du oss på jobb@stadium.se

Vad har Stadium för förmåner?

På Stadium får du leva visionen om ett aktivt liv vilket innebär att vi uppmuntrar till fysisk aktivitet på och utanför jobbet. Du har personalrabatt i våra butiker och även på våra lopp som vi sponsrar. Som t.ex. Vätternrundan, Lidingöloppet, Vasaloppet, Midnattsloppet m.fl. 

Designed & Powered by Jobylon