Work @ Stadium

Sök jobb på Stadium

Vi tror att dagens talanger ska vara med och forma framtidens stjärnlag på Stadium. Hos oss finns det flera möjligheter, både under och efter studier, att ta de första kliven. Oavsett om du vill göra praktik, jobba extra under din studietid eller skriva uppsats eller exjobb hos oss så vill vi ha med dig som har energi och passion och som kan utmana och påverka vår framtid.

 

Vårt DNA

Stadium växer oupphörligt, men oavsett antalet butiker, länder och koncept vill vi alltid uppfattas som ett Stadium. Därför finns Stadiums fem värdeord – vi kallar dem HIGH5. De förenar oss och hjälper oss fokusera på rätt saker i det dagliga arbetet. 

Passion

Vi brinner för att skapa ett aktivt, roligt och hälsosamt liv för alla. Det vill vi göra på ett hållbart sätt, på samma sätt som vi behöver vara i balans måste även vår miljö vara det.

Enkelhet

Vi använder sunt förnuft, rak kommunikation och undviker krångel. Genom att välja enkla och ändamålsenliga lösningar skapar vi effektivitet och resultat.

Energi

Med rätt inställning och vilja skapar vi både glädje och energi. Energi ger framgång. Energi får oss att överträffa oss själva och vinna kundernas hjärtan.

Laganda

Vi tänker som ett lag, arbetar som ett lag och ställer upp för varandra som ett lag. Vi respekterar och tar tillvara på varandras olikheter. Vi spelar Fair Play och lär av varandra.

Innovation

Vi är övertygade om att allting kan förbättras. Genom ständiga förbättringar, innovation och nytänkande säkerställer vi kvalitet, funktionalitet samt modegrad och främjar hållbar utveckling.

Vi guidar dig i mål

Din ansökan

När du hittat ett jobb som du vill ansöka till så söker du det via ansökningsformuläret i jobbannonsen. När du skickar in din ansökan så fyller du i kontaktuppgifter och bifogar CV, samt svarar på de urvalsfrågor för just den specifika tjänsten du söker. I urvalsfrågorna finns det i vissa fall möjlighet att svara i både textform och i videoformat. Efter att du sökt tjänsten så får du ett bekräftelsemail från oss.

Tester

Som ett första steg i rekryteringsprocessen får alla sökande att genomföra våra personlighetstester, och till vissa tjänster använder vi oss även av logiska tester. De tester som används av Stadium ger en bild av hur du agerar i arbetslivet och mäter framtida potential hos dig som kandidat.

Intervju

Nästa steg i rekryteringsprocessen är ett eller flera intervjusteg. Beroende på vilken tjänst du har sökt så kan det vara olika antal intervjuer och olika typer av upplägg. Intervjuerna kan ske som en telefonintervju, videointervju med inspelade videosvar, digital intervju och/eller intervju på plats. Vid kallelse till intervju kommer du bli kontaktad av oss via mail eller telefon.

Referenstagning

Sista steget i vår rekryteringsprocess är referenstagning. Vi tar kontakt med 1-2 av dina referenser, som gärna ska vara i arbetsledande befattning. Om detta är ditt första arbete du söker, kan man även välja en idrottsledare eller lärare som referens. Till chefspositioner samt för vissa tjänster till vårt servicekontor genomför vi även en bakgrundskontroll.

Anställning

När rekryteringsprocessen är klar får man ett erbjudande om anställning samt senare ett anställningsavtal och all information man behöver inför start. Välkommen till Stadium!

Återkoppling

Vi hanterar våra ansökningar och kallar till intervjusteget löpande under rekryteringsprocessens gång. Under rekryteringsprocessens hör vi av oss till alla våra kandidater via mail med återkoppling om man går vidare i rekryteringsprocessen eller inte. Har du haft en intervju hos oss får du återkoppling via telefon.

Vilken utmaning passar dig?

Praktik i butik

Att börja med praktik i någon av våra butiker kan vara starten på en spännande Stadiumkarriär. Oavsett om du är intresserad av ett framtida arbete i butik eller på något av våra kontor så är butikserfarenhet alltid meriterande.

Rutinen för att söka praktik i butik kan skilja sig lite åt mellan butiker. Kontakta därför den butik du är intresserad av att vara i så kan de hjälpa dig vidare.

Examensarbete och praktik på kontor

Vi på Stadium är övertygade om att allting ständigt kan förbättras. Genom innovation och nytänkande säkerställer vi kvalitet, funktionalitet, modegrad och främjar hållbar utveckling. Som praktikant eller när du skriver examensarbete eller uppsats så bidrar du till just detta. Du får vara med och utmana vårt sätt att tänka och främjar vår framtid. Vi annonserar alla praktikplatser/exjobb på våra servicekontor som lediga jobb här på karriärsidan under Stadium Office.

 

Hållbarhet

Vår vision är att aktivera världen – idag och imorgon.

This is stadium

Vill du veta mer om Stadium som
organisation?

🤩 Vad har Ella, Ebru, Åsa, Felicia, Niklas, Mikael, Sofia, Emelie, Tessan, Tilde, Adam, Jasmine, Mikael och Jakob gemensamt? Jo under året som gått utsågs de alla till Stadiums lysande stjärnor och lagspelare på Stadium, Stadium Outlet, Solutions, våra servicekontor och inom Team Sales. De har självklart grattats och firats på olika sätt under hösten samtidigt som de jobbat på så som lagspelare gör.
 
🧡 💛 För det är ju människorna inom Stadium som skapar energin och kulturen som skiljer oss från mängden. Våra medarbetare är en del av vårt lag där passionerade och innovativa kollegor jobbar tillsammans för att skapa magi i kundmöten och relationer med kollegor. 

💯 Som en av vinnarna, Niklas, uttrycker sitt lagspel på jobbet: ”Jag skulle nog beskriva mig som en innermittfältare som passar bollen till alla oavsett lagdel. Det vill säga att det är lika viktigt att passa vänsterbacken som anfallaren”.
Inför 2024 fortsätter vi att passa bollar och framför allt: Att aktivera världen!

❤️ God Jul & Gott Nytt År önskar vi ALLA passionerade lagspelare!

High5! 🖐️

#stadium #jointhemovement #workatstadium
❓Sista veckan Stadium Staff Challenge pågår för våra medarbetare. Utmaningen som bygger på laganda, energi, hälsa och aktivitet. 
🎾Där alla Stadiums medarbetare samlar poäng genom olika utmaningar och rörelse. Padel är poppis och ger bra poäng. 
🧡💛 Sista veckan i Staff Challenge handlar om passion - vilken form av  träning är din passion? Svara gärna i kommentarerna 🙌
#workatstadium #stadiumstaffchallenge #passion #jointhemovement
Ramboll Stockholm Halvmarathon, nu kan alla anställda på Stadium anta utmaningen 👟

Det är något speciellt med stunden precis innan starten. Alla tankar som surrat runt i huvudet sveps helt plötsligt undan av ett fokus, på målet.

Som huvudsponsor har vi möjligheten att erbjuda vår personal platser till Stockholm halvmarathon den 9 september. Du som är anställd hittar all information på Arenan.
Missa inte chansen, anmäl dig nu! 📣 

#workatstadium #rambollstockholmhalvmarathon
Stämningen i våra butiker och kontor just nu 😱🎉⚽️ Här kommer en utmaning direkt från Södergatans morgonmöte till alla våra butiker och kontor där ute! Hur är stämningen hos er? 😎
Vill du aktivera världen? Just nu har vi lediga tjänster i butik och på våra kontor. Är du eller någon du känner vår nästa stjärnspelare? Join the movement 📲 karriar.stadium.se

 #workatstadium #activatetheworld #jointhemovement
Jag har aldrig jobbat i butik förut, behöver jag tidigare erfarenhet?

Vem du är och vad du vill göra är det viktigaste för oss! Viktigare än vad du har gjort. För att trivas hos oss behöver du gilla det aktiva livet, tycka om människor, gilla försäljning och drivas av att nå resultat. Om du har rätt attityd, älskar kundservice och vill inspirera andra till ett aktivt liv – kan du komma att trivas riktigt bra på Stadium. Du behöver inte ha kunskap om alla produkter eller rutiner i butik men du ska vara nyfiken, engagerad och vilja lära dig mer om våra produkter. Du ska trivas med att ta egna initiativ, ha förmågan att sprida energi och värna om teamkänslan. Du ska vilja utveckla och utvecklas. När det gäller tjänster som ställer särskilda krav på utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet är vi tydliga med det i annonsen.

Vad händer när jag sökt ett jobb?

Hela rekryteringsprocessen hittar du onder jobba på Stadium. När du har sökt en ledig tjänst får du en bekräftelse via mail på att din ansökan har kommit in till oss. Inför tillsättning av våra lediga tjänster använder vi tester som är anpassade för tjänsten. Vi använder tester som ett komplement till andra verktyg i rekryteringsprocessen. En testinbjudan skickas till din mailadress direkt efter att du har ansökt om en ledig tjänst. Håll utkik i din mailinkorg! Vanligen påbörjas urvalsarbetet under ansökningstiden och efter att sista ansökningsdag har passerat börjar vi kalla kandidater på intervju. Vi återkommer med besked via mail eller telefon om hur det har gått i rekryteringsprocessen.

Hur används tester på Stadium och i vilket syfte?

Stadium använder tester som ett komplement till övriga verktyg i samband med rekrytering (intervjuer, referenstagning osv). De tester som används av Stadium ger en bild av hur du agerar i arbetslivet och vi använder endast kvalitetssäkrade tester som är forskningsbaserade och tillförlitliga. För Stadium är det viktigt att skydda testpersonens integritet. Därför hanteras alltid testresultaten konfidentiellt och alla testanvändare på Stadium som hanterar testresultaten är certifierade användare av verktyget.

Hur länge sparas mitt testresultat och varför sparas det?

Ditt testresultat sparas i vår databas hos testleverantörerna i upp till 12 månader efter genomförande av test. Syftet med detta är att du inte ska behöva göra om testet om du söker fler tjänster hos oss inom denna period. Om du inte vill ha kvar ditt testresultat i vår databas hos testleverantörerna efter aktuell rekryteringsprocess mailar du oss på jobb@stadium.se

Vad har Stadium för förmåner?

På Stadium får du leva visionen om ett aktivt liv vilket innebär att vi uppmuntrar till fysisk aktivitet på och utanför jobbet. Du har personalrabatt i våra butiker och även på våra lopp som vi sponsrar. Som t.ex. Vätternrundan, Lidingöloppet, Vasaloppet, Midnattsloppet m.fl. 

Designed & Powered by Jobylon